دنیای گت موزه‌ئون فهرست

ویکی‌پدیا جه، آزاد دانشنومه
کپّل بیّن به: بگردستن، بخوندستن
لوور میدون
بریتانیا موزه
متروپولیتن موزه
لندن ملی موزه
تیت لندن
واشنگتن ملی موزه
اورسی موزه
دل پرادو موزه
کوره ملی موزه
هرمیتاژ موزه


واتیکان موزه ۴٬۳۱۰٬۰۸۳ نفر بازدیدکان جه سال ۲۰۰۷ و تایوان ملی موزه، تایپه دله، این فهرست دله دنینه.

رتبه موزه شهر کشور تعداد بازدیدکننده
۱
لوور موزه پاریس Flag of France.svg فرانسه ۸٬۵۰۰٬۰۰۰
۲
بریتانیا موزه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۵٬۸۴۲٬۱۳۸
۳
متروپولیتن موزه نیویورک Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۵٬۲۱۶٬۹۸۸
۴
تیت مدرن لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۵٬۰۶۱٬۱۷۲
۵
لندن ملی نگارخنه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۴٬۹۵۴٬۹۱۴
۶
آمریکا هنر ملی نگارخنه واشینگتن دی. سی. Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۴٬۷۷۵٬۱۱۴
۷
مدرن هنر موزه نیویورک Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۳٬۱۳۱٬۲۳۸
۸
ژرژ پمپیدو هنر و فرهنگ ملی مرکز پاریس Flag of France.svg فرانسه ۳٬۱۳۰٬۰۰۰
۹
کوره ملی موزه سئول Flag of South Korea.svg جنوبی کوره ۳٬۰۶۷٬۹۰۹
۱۰
اورسی موزه پاریس Flag of France.svg فرانسه ۲٬۹۸۵٬۵۱۰
۱۱
دل پرادو موزه مادرید Flag of Spain.svg ایسپانیا ۲٬۷۳۲٬۰۰۰
۱۲
ویکتوریا و آلبرت موزه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۲٬۶۲۹٬۰۶۵
۱۳
آرمیتاژ موزه سن پترزبورگ Flag of Russia.svg روسیه ۲٬۴۹۰٬۳۸۷
۱۴
برزیل بانک فرهنگی مرکز ریو دوژانیرو Flag of Brazil.svg برزیل ۲٬۳۱۷٬۷۷۲
۱۵
رینا سوفیا موزه مادرید Flag of Spain.svg ایسپانیا ۲٬۳۱۳٬۵۳۲
۱۶
دی یونگ موزه سان‌فرانسیسکو Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۲٬۰۴۳٬۸۵۴
۱۷
توکيو موزه توکيو Flag of Japan.svg جاپون ۲٬۰۲۷٬۹۸۰
۱۸
پرتره ملی نگارخنه لندن Flag of the United Kingdom بریتانیا ۱٬۸۱۹٬۴۴۲
۱۹
تیت موزه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۱٬۶۶۵٬۲۹۱
۲۰
اوفیزی نگارخنه فلورانس Flag of Italy.svg ایتالیا ۱٬۶۵۱٬۲۱۰
۲۱
شیکاگو هنر موسسه شیکاگو Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۶۱۲٬۷۸۰
۲۲
گیونجو ملی موزه گیونگجو Flag of South Korea.svg جنوبی کوره کره جنوبی ۱٬۴۹۱٬۵۸۲
۲۳
ون‌گوگ موزه آمستردام Flag of the Netherlands.svg هلند ۱٬۴۲۹٬۸۵۴
۲۴
پیکاسو موزه بارسلون Flag of Spain.svg ایسپانیا ۱٬۳۶۹٬۱۸۷
۲۵
آکروپولیس موزه آتن Flag of Greece.svg یونان ۱٬۳۵۵٬۷۲۰
۲۶
کوآی برانلی موزه پاریس Flag of France.svg فرانسه ۱٬۳۲۶٬۱۵۳
۲۷
رویال پالاس میلان میلان Flag of Italy.svg ایتالیا ۱٬۳۰۰٬۰۰۰
۲۸
ترتیاکوف نگارخنه موسکو Flag of Russia.svg روسیه ۱٬۲۹۷٬۴۲۴
۲۹
درسدن قلعه درسدن Flag of Germany.svg آلمان ۱٬۲۸۶٬۷۳۳
۳۰
ساعتچی نگارخنه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۱٬۲۷۱٬۳۰۱
۳۱
توکيو موزه توکیو Flag of Japan.svg جاپون ۱٬۲۷۱٬۱۷۴
۳۲
برزیل بانک فرهنگی مرکز برازیلیا Flag of Brazil.svg برزیل ۱٬۲۶۷٬۱۴۶
۳۳
گتی مرکز لس آنجلس Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۲۰۵٬۶۸۵
۳۴
فلورانس قشنگ هنرون آکادمی فلورانس Flag of Italy.svg ایتالیا ۱٬۱۷۰٬۹۳۳
۳۵
ملبورن موزه ملبورن Flag of Australia.svg استرالیا ۱٬۱۶۴٬۱۳۹
۳۶
پرتره ملی موزه (متحده ایالت) واشینگتن دی. سی. Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۱۴۴٬۴۹۴
۳۷
ترنه موزه برلین Flag of Germany.svg آلمان ۱٬۱۴۲٬۰۰۰
۳۸
قشنگ هنرون موزه (هیوستون) هیوستون Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۱۲۵٬۰۰۰
۳۹
نیویورک گوگنهایم موزه نیویورک Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۱۰۵٬۳۵۲
۴۰
استرالیا متحرک تصاویر مرکز ملبورن Flag of Australia.svg استرالیا ۱٬۱۰۳٬۵۳۶
۴۱
اسمیتسون آمریکایی هنرون موزه واشینگتن دی. سی. Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۱٬۱۰۰٬۰۰۰
۴۲
کوئینزلند جدید هنرون نگارخنه بریزبن Flag of Australia.svg استرالیا ۱٬۰۸۹٬۶۹۱
۴۳
کلوین گروپ هنری نگارخنه گلاسگو Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۱٬۰۷۰٬۵۲۱
۴۴
اشمولین موزه آکسفورد Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۱٬۰۴۱٬۳۱۰
۴۵
پرگامون موزه برلین Flag of Germany.svg آلمان ۱٬۰۳۵٬۰۰۰
۴۶
آکادمی سلطنتی هنر لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۱٬۰۰۷٬۳۰۶
۴۷
کرملین کاخ موسکو Flag of Russia.svg روسیه ۱٬۰۰۶٬۷۳۸
۴۸
نیوساوت ولز هنری نگارخنه سیدنی Flag of Australia.svg استرالیا ۱٬۰۰۴٬۴۰۴
۴۹
اسکاتلند ملی نگارخنه ادینبرو Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۹۶۹٬۴۴۹
۵۰
براردو کلکسیون موزه لیسبون Flag of Portugal.svg پرتغال ۹۶۴٬۵۴۰
۵۱
بیلبائو گوگنهایم موزه بیلبائو Flag of Spain.svg ایسپانیا ۹۵۶٬۴۱۷
۵۲
سنت انجلو قلعه رم Flag of Italy.svg ایتالیا ۹۱۵٬۴۲۱
۵۳
ال‌ای‌سی‌ام‌ای لس آنجلس Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۹۱۴٬۳۵۶
۵۴
قشنگ هنرون موزه (بوستون) بوستون Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۹۱۱٬۲۱۶
۵۵
ریک موزه آمستردام Flag of the Netherlands.svg هلند ۹۰۰٬۰۰۰
۵۶
اونتاریو هنری نگارخنه تورنتو Flag of Canada.svg کانادا ۸۷۸٬۴۷۸
۵۷
ویکتوریا ملی نگارخنه ملبورن Flag of Australia.svg استرالیا ۸۲۰٬۶۳۲
۵۸
بروژ موزه بروژ Flag of Belgium (civil).svg بلژیک ۸۶۰٬۴۴۵
۵۹
دلاویله مدرن هنرون موزه پاریس Flag of France.svg فرانسه ۸۴۹٬۹۸۳
۶۰
کاتالونیا ملی هنر موزه بارسلون Flag of Spain.svg ایسپانیا ۸۲۸٬۷۱۳
۶۱
تیسن-برنمسیزا موزه مادرید Flag of Spain.svg ایسپانیا ۸۲۱٬۰۹۹
۶۲
استرالیا ملی نگارخنه کانبرا Flag of Australia.svg استرالیا ۸۲۰٬۷۲۰
۶۳
بلورده وین Flag of Austria.svg اوتریش ۸۱۲٬۵۲۲
۶۴
فریر و آرتور سکلر هنر نگارخنه واشینگتن دی. سی. Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۷۹۵٬۶۲۷
۶۵
برزیل فرهنگ داشتن مرکز سائوپائولو Flag of Brazil.svg برزیل ۷۵۶٬۷۵۲
۶۶
کوئینزلند هنری نگارخنه بریزبن Flag of Australia.svg استرالیا ۷۴۸٬۱۴۲
۶۷
ایرلند ملی نگارخنه دوبلین Flag of Ireland.svg ایرلند جمهوری ۷۳۶٬۸۵۵
۶۸
سرپنتین نگارخنه لندن Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۷۳۶٬۰۷۲
۶۹
بیرمنگام هنری موزه بیرمنگام Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۷۳۰٬۹۷۱
۷۰
اسرائیل موزه اورشلیم Flag of Israel.svg اسرائیل ۷۱۸٬۰۰۰
۷۱
بروکسل قشنگ هنرون رویال موزه بروکسل Flag of Belgium (civil).svg بلژیک ۷۱۵٬۳۱۳
۷۲
یان پاتر مرکز ملبورن Flag of Australia.svg استرالیا ۷۱۷٬۶۷۶
۷۳
سانفرانسیسکو معاصر هنرون موزه سان‌فرانسیسکو Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۷۰۰٬۰۰۰
۷۴
سائوپائولو هنر موزه سائوپائولو Flag of Brazil.svg برزیل ۶۶۱٬۰۳۸
۷۵
آلبرتینا وین Flag of Austria.svg اوتریش ۶۵۵٬۵۹۸
۷۶
کوئرنا پالاس رم Flag of Italy.svg ایتالیا ۶۵۵٬۰۰۰
۷۷
چینی دوری‌ئون موزه فلورانس Flag of Italy.svg ایتالیا ۶۵۲٬۱۶۴
۷۸
آمستردام گوهرون موزه آمستردام Flag of the Netherlands.svg هلند ۶۵۰٬۰۰۰
۷۸
سنتره پمپیدو-متز متز Flag of France.svg فرانسه ۶۵۰٬۰۰۰
۸۰
استامبول مدرن موزه استانبول Flag of Turkey.svg تورکیه ۶۳۴٬۹۰۰
۸۱
هرش‌هورن موزه واشینگتن دی. سی. Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۶۲۰٬۷۷۴
۸۲
تیت لیورپول لیورپول Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا ۶۱۵٬۵۹۶
۸۳
تل‌آویو هنر موزه تل‌آویو Flag of Israel.svg اسرائیل ۶۱۰٬۰۰۰
۸۴
رویال پالاس کسرتا کسرتا Flag of Italy.svg ایتالیا ۶۰۱٬۶۱۴
۸۵
بروکسل قشنگ هنرون مرکز بروکسل Flag of Belgium (civil).svg بلژیک ۵۸۹٬۳۴۵
۸۶
معاصر هنرون موزه (سیدنی) سیدنی Flag of Australia.svg استرالیا ۵۷۸٬۹۱۳
۸۷
تورین مصرشناسی موزه تورین Flag of Italy.svg ایتالیا ۵۷۶٬۲۰۰
۸۸
تریناله موزه میلان Flag of Italy.svg ایتالیا ۵۵۹٬۶۱۵
۸۹
هنر تاریخ موزه وین Flag of Austria.svg اوتریش ۵۵۹٬۱۵۰
۹۰
لوئیزیانا مدرن هنرون موزه لوئیزیانا Flag of the United States.svg موتحده ایالات آمریکا ۵۲۵٬۶۱۷
۹۱
گوانژو ملی موزه گنگجو Flag of South Korea.svg جنوبی کوره ۵۵۱٬۹۲۲
۹۲
سیاتل هنر موزه سیاتل Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۵۵۱٬۶۸۳
۹۳
غربی هنرون ملی موزه توکیو Flag of Japan.svg جاپون ۵۴۴٬۷۳۱
۹۴
مونترآل هنرون موزه مونترآل Flag of Canada.svg کانادا ۵۳۸٬۱۸۰
۹۵
کیوتو ملی موزه کیوتو Flag of Japan.svg جاپون ۵۳۲٬۴۲۷
۹۶
قشنگ هنرون موزه (بوداپست) بوداپست Flag of Hungary.svg مجارستون ۵۲۵٬۵۵۶
۹۷
بورگس نگارخنه رم Flag of Italy.svg ایتالیا ۵۱۸٬۳۶۹
۹۸
بالا هنرون موزه آتلانتا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا ۵۰۹٬۰۰۰
۹۹
پیناکوتکا دو سائوپائولو سائوپائولو Flag of Brazil.svg برزیل ۵۰۰٬۰۰۰
۱۰۰
آلته مایستر نقاشیون نگارخنه درسدن Flag of Germany.svg آلمان ۴۹۰٬۳۵۹

منابع[دچی‌ین]

  • انگلیسی ویکی‌پدیا
  • فارسی ویکی‌پدیا