پولدارترین آدمون فهرست

ویکی‌پدیا جه، آزاد دانشنومه
کپّل بیّن به: بگردستن، بخوندستن

اين مطالب ِمنبعفوربز مجله هسته.

فوربز میلیاردرون فهرست[دچی‌ین]

علائم و اختصارات
آیکون توضیحات
شابلون:Steady تغییر نکرده در سال مالی موردنظر
شابلون:صعود افزایش یافته در سال مالی موردنظر
شابلون:نزول کاهش یافته در سال مالی موردنظر


فهرست ۲۰۱۳[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱ شابلون:Steady اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۷۳ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۳ Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۲ شابلون:Steady گیتس, بیلبیل گیتس ۶۷ $ میلیارد شابلون:صعود ۵۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۳ شابلون:صعود اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۵۷ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۴ شابلون:زیان بافت, وارنوارن بافت ۵۳٫۵ $ میلیارد شابلون:صعود ۸۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۵ شابلون:صعود الیسون, لریلری الیسون ۴۳ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۹ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۶ شابلون:صعود کوک, چارلزچارلز کوک ۳۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۷ شابلون:صعود کوک, دیویددیوید کوک ۳۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۸ شابلون:صعود کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۳۱ $ میلیاردشابلون:صعود ۸۵ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۹ شابلون:صعود بتنکور, لیلیانلیلیان بتنکور ۳۰ $ میلیاردشابلون:صعود ۹۰ Flag of France.svg فرانسه لورئال
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۰ شابلون:نزول آرنو, برناربرنار آرنو ۲۹ $ میلیارد شابلون:نزول ۶۴ Flag of France.svg فرانسه ال و ام هاش

فهرست ۲۰۱۲[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱ شابلون:بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۶۹ $ میلیارد شابلون:زیان ۷۲ Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۲ شابلون:بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس ۶۹ $ میلیارد شابلون:صعود ۵۶ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۳ شابلون:بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت ۴۴ $ میلیارد شابلون:زیان ۸۱ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۴ شابلون:بی‌تغییر آرنو, برناربرنار آرنو ۴۱ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of France.svg فرانسه ال و ام هاش
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۵ شابلون:صعود اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۳۷٫۵ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۵ Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۶ شابلون:زیان الیسون, لریلری الیسون ۳۶ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۷ شابلون:صعود باتیستا, ایکیایکی باتیستا ۳۰ $ میلیاردشابلون:صعود ۵۵ شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۸ شابلون:صعود استفان پیرسون ۲۶ $ میلیاردشابلون:صعود ۶۴ Flag of Sweden.svg سوئد اچ اند ام
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۹ شابلون:صعود کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۲۵٫۵ $ میلیاردشابلون:صعود ۸۳ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۰ شابلون:صعود آلبرشت, کارلکارل آلبرشت ۲۸٫۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۹۲ شابلون:DEU آلدی

فهرست ۲۰۱۱[دچی‌ین]

رتبه نوم ثروت (دلار) سن شهروندی محل اقامت ثروت منبع
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱شابلون:بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم $ ۷۴  میلیارد شابلون:صعود ۷۱ Flag of Mexico.svg مکزیک Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۲شابلون:بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس $ ۵۶  مییلیارد شابلون:صعود ۵۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۳شابلون:بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت $ ۵۰  میلیارد شابلون:صعود ۸۰ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۴شابلون:صعود آرنو, برناربرنار آرنو $ ۴۱  میلیارد شابلون:صعود ۶۲ Flag of France.svg فرانسه Flag of France.svg فرانسه LVHM
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۵شابلون:صعود الیسون, لریلری الیسون $ ۳۹٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۶۶ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۶شابلون:نزول لاکشمی میتال $ ۳۱٫۱  میلیارد شابلون:صعود ۶۰ Flag of India.svg هند Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا آرسلور میتال
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۷شابلون:صعود آمانسیو اورتگا $ ۳۱ میلیارد شابلون:صعود ۷۴ Flag of Spain.svg ایسپانیا Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۸شابلون:بی‌تغییر باتیستا, ایکیایکی باتیستا $ ۳۰  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ شابلون:BRA شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۹شابلون:نزول موکش آمبانی $ ۲۷  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ Flag of India.svg هند Flag of India.svg هند ریلاینس
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۰شابلون:صعود والتون, کریستیکریستی والتون $ ۲۶٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۵۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا وال‌مارت
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۱شابلون:صعود لی کا-شینگ $ ۲۶  میلیارد شابلون:صعود ۸۲ شابلون:HKG شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۲شابلون:نزول کارل آلبرشت $ ۲۵٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۹۱ شابلون:DEU شابلون:DEU آلدی
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۳شابلون:بی‌تغییر پیرسون, استفاناستفان پیرسون $ ۲۴٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of Sweden.svg سوئد Flag of Sweden.svg سوئد اچ اند ام
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۴شابلون:صعود ولادیمیر لیسین $ ۲۴  میلیارد شابلون:صعود ۵۴ Flag of Russia.svg روسیه Flag of Russia.svg روسیه نوولیپتسک استیل
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۵شابلون:صعود لیلیان بتنکور $ ۲۳٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۸۸ Flag of France.svg فرانسه Flag of France.svg فرانسه لورئال
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۶شابلون:صعود شلدون ادلسون $ ۲۳٫۳  میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا سندز لاس‌وگاس
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۷شابلون:صعود دیوید تامسون و خانواده $ ۲۳  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ شابلون:Country data کانادا شابلون:Country data کانادا تامسون رویترز
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۸شابلون:صعود چارلز جی. کوک $ ۲۲  میلیارد شابلون:صعود ۷۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۱۸شابلون:صعود دیوید اچ. کوک $ ۲۲  میلیارد شابلون:صعود ۷۰ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�».خطای عبارت: نویسه نقطه‌گذاری شناخته نشده «�»۲۰شابلون:نزول جیم والتون $ ۲۱٫۳  میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا وال‌مارت

منابع[دچی‌ین]

  • ویکی‌پدیای کارورون، «Forbes list of billionaires»، انگلیسی ویکی‌پدیا، آزاد دانشنومه، دله. (هارشی‌یه بَیی ۲۵ مه ۲۰۱۱).