پرش به محتوا

پولدارترین آدمون فهرست

ویکی‌پدیا، آزادِ دانشنومه، جه

اين مطالب ِمنبعفوربز مجله هسته.


فوربز میلیاردرون فهرست[دچی‌ین]

علائم و اختصارات
آیکون توضیحات
بی‌تغییر تغییر نکرده در سال مالی موردنظر
افزایش افزایش یافته در سال مالی موردنظر
کاهش کاهش یافته در سال مالی موردنظر


فهرست 2023[دچی‌ین]

رتبه نوم مال (دلار) سن کشور درآمد منبع
۱ افزایش برنار آرنو و ونه خانواده $211 billion افزایش 74  فرانسه ال و ام هاش
۲ کاهش ایلان ماسک $180 billion کاهش 51  متحده ایالات آمریکا/ جنوبی آفریقا تسلا کومپانی, اسپیس‌اکس
۳ کاهش جف بزوس $114 billion کاهش 59  متحده ایالات آمریکا آمازون کومپانی
۴ افزایش لری الیسون $107 billion افزایش 78  متحده ایالات آمریکا اورکل کورپوریشن
۵ بی‌تغییر وارن بافت $106 billion کاهش 92  متحده ایالات آمریکا برکشر هاتاوی
۶ کاهش بیل گیتس $104 billion کاهش 67  متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
۷ افزایش میشل بلومبرگ $94.5 billion افزایش 81  متحده ایالات آمریکا بلومبرگ ال.پی.
۸ افزایش کارلوس سلیم و ونه خانواده $93 billion افزایش 83  مکزیک تلمکس, آمریکا موویل, گروپو کارسو
۹ افزایش موکش امبانی $83.4 billion کاهش 65  هند ریلاینس اینداستریز
۱۰ کاهش استیو بالمر $80.7 billion کاهش 67  متحده ایالات آمریکا مایکروسافت

فهرست ۲۰۱۳[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱ بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۷۳ $ میلیارد افزایش ۷۳  مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲ بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس ۶۷ $ میلیارد افزایش ۵۷  متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳ افزایش اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۵۷ $ میلیارد افزایش ۷۷  ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴ کاهش بافت, وارنوارن بافت ۵۳٫۵ $ میلیارد افزایش ۸۳  متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵ افزایش الیسون, لریلری الیسون ۴۳ $ میلیارد افزایش ۶۹  متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶ افزایش کوک, چارلزچارلز کوک ۳۴ $ میلیارد افزایش ۷۷  متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷ افزایش کوک, دیویددیوید کوک ۳۴ $ میلیارد افزایش ۷۳  متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸ افزایش کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۳۱ $ میلیاردافزایش ۸۵ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹ افزایش بتنکور, لیلیانلیلیان بتنکور ۳۰ $ میلیاردافزایش ۹۰  فرانسه لورئال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰ کاهش آرنو, برناربرنار آرنو ۲۹ $ میلیارد کاهش ۶۴  فرانسه ال و ام هاش

فهرست ۲۰۱۲[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱ بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۶۹ $ میلیارد کاهش ۷۲  مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲ بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس ۶۹ $ میلیارد افزایش ۵۶  متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳ بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت ۴۴ $ میلیارد کاهش ۸۱  متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴ بی‌تغییر آرنو, برناربرنار آرنو ۴۱ $ میلیارد افزایش ۶۳  فرانسه ال و ام هاش
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵ افزایش اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۳۷٫۵ $ میلیارد افزایش ۷۵  ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶ کاهش الیسون, لریلری الیسون ۳۶ $ میلیارد افزایش ۶۷  متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷ افزایش باتیستا, ایکیایکی باتیستا ۳۰ $ میلیاردافزایش ۵۵ شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸ افزایش استفان پیرسون ۲۶ $ میلیاردافزایش ۶۴  سوئد اچ اند ام
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹ افزایش کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۲۵٫۵ $ میلیاردافزایش ۸۳ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰ افزایش آلبرشت, کارلکارل آلبرشت ۲۸٫۴ $ میلیارد افزایش ۹۲  آلمان آلدی

فهرست ۲۰۱۱[دچی‌ین]

رتبه نوم ثروت (دلار) سن شهروندی محل اقامت ثروت منبع
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم $ ۷۴  میلیارد افزایش ۷۱  مکزیک  مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس $ ۵۶  مییلیارد افزایش ۵۵  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت $ ۵۰  میلیارد افزایش ۸۰  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴افزایش آرنو, برناربرنار آرنو $ ۴۱  میلیارد افزایش ۶۲  فرانسه  فرانسه LVHM
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵افزایش الیسون, لریلری الیسون $ ۳۹٫۵  میلیارد افزایش ۶۶  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶کاهش لاکشمی میتال $ ۳۱٫۱  میلیارد افزایش ۶۰  هند  بریتانیا آرسلور میتال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷افزایش آمانسیو اورتگا $ ۳۱ میلیارد افزایش ۷۴  ایسپانیا  ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸بی‌تغییر باتیستا, ایکیایکی باتیستا $ ۳۰  میلیارد افزایش ۵۳ شابلون:BRA شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹کاهش موکش آمبانی $ ۲۷  میلیارد افزایش ۵۳  هند  هند ریلاینس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰افزایش والتون, کریستیکریستی والتون $ ۲۶٫۵  میلیارد افزایش ۵۵  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا وال‌مارت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۱افزایش لی کا-شینگ $ ۲۶  میلیارد افزایش ۸۲ شابلون:HKG شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۲کاهش کارل آلبرشت $ ۲۵٫۵  میلیارد افزایش ۹۱  آلمان  آلمان آلدی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۳بی‌تغییر پیرسون, استفاناستفان پیرسون $ ۲۴٫۵  میلیارد افزایش ۶۳  سوئد  سوئد اچ اند ام
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۴افزایش ولادیمیر لیسین $ ۲۴  میلیارد افزایش ۵۴  روسیه  روسیه نوولیپتسک استیل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۵افزایش لیلیان بتنکور $ ۲۳٫۵  میلیارد افزایش ۸۸  فرانسه  فرانسه لورئال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۶افزایش شلدون ادلسون $ ۲۳٫۳  میلیارد افزایش ۷۷  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا سندز لاس‌وگاس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۷افزایش دیوید تامسون و خانواده $ ۲۳  میلیارد افزایش ۵۳  کانادا  کانادا تامسون رویترز
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۸افزایش چارلز جی. کوک $ ۲۲  میلیارد افزایش ۷۵  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۸افزایش دیوید اچ. کوک $ ۲۲  میلیارد افزایش ۷۰  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۰کاهش جیم والتون $ ۲۱٫۳  میلیارد افزایش ۶۳  متحده ایالات آمریکا  متحده ایالات آمریکا وال‌مارت

منابع[دچی‌ین]

  • ویکی‌پدیای کارزنون، «Forbes list of billionaires»، انگلیسی ویکی‌پدیا، آزاد دانشنومه، دله. (هارشی‌یه بَیی ۲۵ مه ۲۰۱۱).