پولدارترین آدمون فهرست

ویکی‌پدیا، آزادِ دانشنومه، جه
پرش به ناوبری پرش به جستجو

اين مطالب ِمنبعفوربز مجله هسته.

فوربز میلیاردرون فهرست[دچی‌ین]

علائم و اختصارات
آیکون توضیحات
بی‌تغییر تغییر نکرده در سال مالی موردنظر
شابلون:صعود افزایش یافته در سال مالی موردنظر
شابلون:نزول کاهش یافته در سال مالی موردنظر


فهرست ۲۰۱۳[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱ بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۷۳ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۳ Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲ بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس ۶۷ $ میلیارد شابلون:صعود ۵۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳ شابلون:صعود اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۵۷ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴ شابلون:زیان بافت, وارنوارن بافت ۵۳٫۵ $ میلیارد شابلون:صعود ۸۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵ شابلون:صعود الیسون, لریلری الیسون ۴۳ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۹ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶ شابلون:صعود کوک, چارلزچارلز کوک ۳۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷ شابلون:صعود کوک, دیویددیوید کوک ۳۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸ شابلون:صعود کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۳۱ $ میلیاردشابلون:صعود ۸۵ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹ شابلون:صعود بتنکور, لیلیانلیلیان بتنکور ۳۰ $ میلیاردشابلون:صعود ۹۰ Flag of France.svg فرانسه لورئال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰ شابلون:نزول آرنو, برناربرنار آرنو ۲۹ $ میلیارد شابلون:نزول ۶۴ Flag of France.svg فرانسه ال و ام هاش

فهرست ۲۰۱۲[دچی‌ین]

رتبه نام دارایی (دلار) سن شهروندی منبع درآمد
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱ شابلون:بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم ۶۹ $ میلیارد شابلون:زیان ۷۲ Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲ شابلون:بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس ۶۹ $ میلیارد شابلون:صعود ۵۶ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳ شابلون:بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت ۴۴ $ میلیارد شابلون:زیان ۸۱ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴ شابلون:بی‌تغییر آرنو, برناربرنار آرنو ۴۱ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of France.svg فرانسه ال و ام هاش
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵ شابلون:صعود اورتگا, آمانسیوآمانسیو اورتگا ۳۷٫۵ $ میلیارد شابلون:صعود ۷۵ Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶ شابلون:زیان الیسون, لریلری الیسون ۳۶ $ میلیارد شابلون:صعود ۶۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷ شابلون:صعود باتیستا, ایکیایکی باتیستا ۳۰ $ میلیاردشابلون:صعود ۵۵ شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸ شابلون:صعود استفان پیرسون ۲۶ $ میلیاردشابلون:صعود ۶۴ Flag of Sweden.svg سوئد اچ اند ام
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹ شابلون:صعود کا-شینگ, لیلی کا-شینگ ۲۵٫۵ $ میلیاردشابلون:صعود ۸۳ شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰ شابلون:صعود آلبرشت, کارلکارل آلبرشت ۲۸٫۴ $ میلیارد شابلون:صعود ۹۲ Flag of Germany.svg آلمان آلدی

فهرست ۲۰۱۱[دچی‌ین]

رتبه نوم ثروت (دلار) سن شهروندی محل اقامت ثروت منبع
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱شابلون:بی‌تغییر اسلیم, کارلوسکارلوس اسلیم $ ۷۴  میلیارد شابلون:صعود ۷۱ Flag of Mexico.svg مکزیک Flag of Mexico.svg مکزیک آمریکا موویل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲شابلون:بی‌تغییر گیتس, بیلبیل گیتس $ ۵۶  مییلیارد شابلون:صعود ۵۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا مایکروسافت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳شابلون:بی‌تغییر بافت, وارنوارن بافت $ ۵۰  میلیارد شابلون:صعود ۸۰ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا برکشایر هاتاوی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴شابلون:صعود آرنو, برناربرنار آرنو $ ۴۱  میلیارد شابلون:صعود ۶۲ Flag of France.svg فرانسه Flag of France.svg فرانسه LVHM
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵شابلون:صعود الیسون, لریلری الیسون $ ۳۹٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۶۶ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا اوراکل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶شابلون:نزول لاکشمی میتال $ ۳۱٫۱  میلیارد شابلون:صعود ۶۰ Flag of India.svg هند Flag of the United Kingdom.svg بریتانیا آرسلور میتال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷شابلون:صعود آمانسیو اورتگا $ ۳۱ میلیارد شابلون:صعود ۷۴ Flag of Spain.svg ایسپانیا Flag of Spain.svg ایسپانیا ایندیتکس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸شابلون:بی‌تغییر باتیستا, ایکیایکی باتیستا $ ۳۰  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ شابلون:BRA شابلون:BRA ای‌بی‌اکس گروپ
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹شابلون:نزول موکش آمبانی $ ۲۷  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ Flag of India.svg هند Flag of India.svg هند ریلاینس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰شابلون:صعود والتون, کریستیکریستی والتون $ ۲۶٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۵۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا وال‌مارت
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۱شابلون:صعود لی کا-شینگ $ ۲۶  میلیارد شابلون:صعود ۸۲ شابلون:HKG شابلون:HKG هاچیسون وامپو
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۲شابلون:نزول کارل آلبرشت $ ۲۵٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۹۱ Flag of Germany.svg آلمان Flag of Germany.svg آلمان آلدی
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۳شابلون:بی‌تغییر پیرسون, استفاناستفان پیرسون $ ۲۴٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of Sweden.svg سوئد Flag of Sweden.svg سوئد اچ اند ام
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۴شابلون:صعود ولادیمیر لیسین $ ۲۴  میلیارد شابلون:صعود ۵۴ Flag of Russia.svg روسیه Flag of Russia.svg روسیه نوولیپتسک استیل
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۵شابلون:صعود لیلیان بتنکور $ ۲۳٫۵  میلیارد شابلون:صعود ۸۸ Flag of France.svg فرانسه Flag of France.svg فرانسه لورئال
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۶شابلون:صعود شلدون ادلسون $ ۲۳٫۳  میلیارد شابلون:صعود ۷۷ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا سندز لاس‌وگاس
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۷شابلون:صعود دیوید تامسون و خانواده $ ۲۳  میلیارد شابلون:صعود ۵۳ Flag of Canada.svg کانادا Flag of Canada.svg کانادا تامسون رویترز
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۸شابلون:صعود چارلز جی. کوک $ ۲۲  میلیارد شابلون:صعود ۷۵ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۸شابلون:صعود دیوید اچ. کوک $ ۲۲  میلیارد شابلون:صعود ۷۰ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا صنایع کوک
&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۰شابلون:نزول جیم والتون $ ۲۱٫۳  میلیارد شابلون:صعود ۶۳ Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا Flag of the United States.svg متحده ایالات آمریکا وال‌مارت

منابع[دچی‌ین]

  • ویکی‌پدیای کارورون، «Forbes list of billionaires»، انگلیسی ویکی‌پدیا، آزاد دانشنومه، دله. (هارشی‌یه بَیی ۲۵ مه ۲۰۱۱).